REACTIES VAN PATIENTEN

EEN KLEINE GREEP UIT REACTIES VAN PATIENTEN:

Van: Stephen N.[mailto:sn@…….…nl] Verzonden: woensdag 9 april 2014 22.11 Aan: Herman Smalhout Tandarts Onderwerp: Re: Facings geachte heer Smalhout, Afgelopen dinsdag zijn de facings geplaatst. De resultaten zijn verbluffend, schitterend. Ik had niet verwacht zulke mooie, natuurlijke facings te krijgen. Uw vakmanschap is groots, Hartelijke dank, Stephen N. Van: Stephen N.[mailto:sn@…….…nl][dt_sc_hr_invisible]: dinsdag 25 maart 2014 18:20 Aan: Herman Smalhout Tandarts Onderwerp: Re: Facing Beste heer Smalhout, Vandaag bij u geweest en ben zeer tevreden over uw deskundigheid. Momenteel heb ik de noodkronen en ik ben onder de indruk hoe u dat ter plekke heeft gemaakt. We hadden het kort over de lengte van de voortanden. Bij thuiskomst viel mijn echtgenote op dat ze nu op één lijn zijn qua hoogte met de andere tanden en dit is een een geweldige verbetering, en dat waren nog maar de noodkronen. Hartelijke dank en tot 8 april. Stephen N. [dt_sc_hr_invisible_medium] Sent: Sunday, February 02, 2014 1:39 PM To: info@tandartssmalhout.nl Subject: Facings Beste Meneer Smalhout & assistent, afgelopen week heb ik facings bij jullie laten zetten en ik wilde nog even laten weten dat ik er heel erg blij mee ben! Het is nog mooier dan ik had verwacht. Mvg, Felicia O. Verstuurd vanaf mijn iPad= [dt_sc_hr_invisible_medium] From: marja g. Sent: Wednesday, January 29, 2014 8:39 AM To: Herman Smalhout Subject: Re: 23 januari hallo, ik wil jullie laten weten dat ik zeer tevreden ben over mijn tanden. het voelt heel goed en natuurlijk. zoals karin al zei die middag mensen valt het amper op. dat is een goed teken. dank jullie voor de goede zorg. fijn dat er voor mijn man ook een oplossing blijkt te zijn. hij gaat nog een afspraak maken, jullie horen van hem. met viendelijke groet en nog even zonder hoofdletters van marja [dt_sc_hr_invisible_medium]Van: Sietske M. Datum: 26 november 2013 13:33:58 CET Aan: Herman Smalhout Tandarts Onderwerp: Antw.: Directe composiet facings Hai Herman, Bedankt nog voor het mooie werk aan mijn tanden! Ik ben er erg blij mee!!! Niet veel mensen zien het, dus ik denk dat dat betekent dat het natuurlijk staat. Fijn hoor, veel meer zelfvertrouwen als ik lach of op de buhne sta. De tour is goed gegaan en in februari komt mijn nieuwe single uit, druk in voorbereiding weer. Ik vroeg me af of u denkt dat mijn onderste 3 tanden ook aangepast kunnen worden? Als ik dat bijvoorbeeld in januari zou laten doen bij u, denkt u dat de verzekering dat dan weer vergoed? Of vermoeden ze dan iets? Ik hoor het graag, want dan zou ik een afspraak in Januari met u willen maken. Groeten Sietske [dt_sc_hr_invisible_medium]Sent: Thursday, July 04, 2013 2:15 PM To: info@tandartsen.com Gister was ik in de praktijk bij tandarts herman smalhout en ass. Karin. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor t prachtige resultaat van mijn gebit. Ik ben er ontzettend blij mee…vr groet monique de v………. Ik zal jullie van harte aanbevelen ;)[dt_sc_hr_invisible_medium] Op 16 maart 2013 09:49 schreef Annemiek R. het volgende: Hoi Misja, We hadden het afgelopen week over je tanden dat je die wilt laten doen, als je een hele goeie tandarts zoekt moet je echt naar Herman Smalhout. Dat is een kunstenaar in zijn vak. Je kan altijd contact met hem opnemen en dan kan hij vrijblijvend naar je tanden kijken wat er aan te doen is. Dit zijn de gegevens : Tandarts Herman Smalhout Churchilllaan 220 1078 EW Amsterdam 020-6718265 Groetjes Annemieke[dt_sc_hr_invisible_medium] From: j……….& m……….. Sent: Monday, April 22, 2013 10:51 AM To: amsterdam@kesseler-reuvekamp.nl ; info@tandartssmalhout.nl Subject: Dank Geachte Mijnheer, Mevrouw, Als patient van tandarts Smalhout is onlangs definitief, de tiendelige brug met succes geplaatst. De brug voelt als een Masserati en the Golden Bridge. Ben iedereen dankbaar, die hieraan heeft meegeholpen/ gewerkt. Kan weer vrolijk in de “spiegel”kijken. Vriendelijke Groeten, marianne m……….. =[dt_sc_hr_invisible_medium] Nynke schreef: Mooi staaltje werk[dt_sc_hr_invisible_medium] Annemieke R…….. heeft gereageerd Annemieke schreef: Je bent zo’n vakman Herman je hebt mijn tanden zo mooi gemaakt.[dt_sc_hr_invisible_medium] Van: maria@a…aaaa.com Onderwerp: Antw.: E-mail verzenden: ………jpg Datum: 4 oktober 2012 14:59:49 GMT+02:00 Aan: Herman Smalhout Tandarts Beste Tandarts Smalhout en karin, Hierbij wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de schitterende tanden die jullie met het directe systeem hebben gemaakt. Iedereen valt erover en ik beveel jullie met veel genoegen bij iedereen aan[dt_sc_hr_invisible_medium]gecopieerd vanaf ontvangen brief: Ik ben nu 71 jaar en patiente bij Tandarts Smalhout. In het verleden was ik bij andere tandartsen erg bang, zo bang, dat ik nachtenlang niet goed kon inslapen gewoon al door de gedachte, dat de datum,dat ik naar de tandarts moest steeds dichterbij kwam. Het leek gewoon een drama!!! Bij deze tandarts, waarmee ik enkele jaren geleden door een familielid, in contact kwam, voelde ik me meteen op mijn gemak, omdat hij iedere patient persoonlijk benadert en de tijd neemt om uit te leggen wat hij van plan is te gaan doen!! Hij heeft mijn gebit wat erg onregelmatig was, heel mooi opgeknapt en nu ga ik heel ontspannen bij hem in de stoel zitten!!!!! Mart Z……[dt_sc_hr_invisible_medium]van: Gerrit J………. Onderwerp: Antw.: daar is hij dan, maak er geen litterair werk van svp Datum: 2 maart 2012 21:56:31 GMT+01:00 Aan: hsmalhout Beste Herman, Je bent een briljante tandarts, weet ik ondertussen. Dat is ook niet zo vreemd. Het zit in de genen… Hartelijke groet, Gerrit PS (Sowieso minder briljant dan jij, maar In ieder geval de beste corrector van de gerenommeerde uitgeverij De Bezige Bij, en dan impliciet ook een van de beste correctors van Nederland en Vlaanderen (De Bezig Bij zit ook in Vlaanderen, in Antwerpen): “De beste corrector van de Lage Landen'”, zoals De Bezige Bij mij noemt. Gerrit J………..[dt_sc_hr_invisible_medium]